top of page

Σε κάθε επόμενη κίνηση

Σήμερα, συνειδητοποιώ πως τίποτα δεν έγινε τυχαία. Μία αόρατη δεμένη κλωστή με έκανε αυτό που είμαι τώρα

Από μικρός αγαπούσα το θέατρο, τα ταξίδια και το γράψιμο. Ονειρευόμουν να παίζω σε παραστάσεις, να ταξιδεύω και όλα αυτά να τα μεταφέρω στα κείμενά μου. Μεγαλώνοντας άφησα πίσω την υποκριτική και αποφάσισα πως για να μπορώ να είμαι καλός συγγραφέας πρέπει να μάθω καλά την ελληνική γλώσσα και για να ξέρω καλά ελληνικά θα έπρεπε να σπουδάσω φιλόλογος. Από τα 14 ήξερα πως θα ακολουθούσα αυτόν τον δρόμο, όχι για να διδάσκω αλλά για να μπορώ να χειρίζομαι την ελληνική γλώσσα.

Η φιλολογία μου άνοιξε τον δρόμο της θεατρολογίας και έτσι, μεγάλο κομμάτι του μεταπτυχιακού μου ήταν το θέατρο. Οι μεγάλες μου αγάπες, με ένα μαγικό τρόπο, με ακολουθούσαν σε κάθε επόμενη κίνηση στη ζωή μου. Μέχρι και σήμερα. Το 2007, βρέθηκα εντελώς τυχαία στον κόσμο των media. Ξεκίνησα να γράφω σε μεγάλα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα της Κύπρου ενώ πολύ σύντομα έγινα αρχισυντάκτης. Ασχολήθηκα ιδιαίτερα με το πολιτιστικό ρεπορτάζ και κατ’ επέκταση το θέατρο ενώ παράλληλα άρχισα να ταξιδεύω σε όλη την Κύπρο για ρεπορτάζ γαστρονομίας, εστιατορίων, κρασιού, κυπριακών προϊόντων και παραγωγών.

Σήμερα, συνειδητοποιώ πως τίποτα δεν έγινε τυχαία. Μία αόρατη δεμένη κλωστή με έκανε αυτό που είμαι τώρα. Εκείνη η μαγική στιγμή που με οδηγούσε κάθε φορά σε κάθε επόμενο βήμα. Ξαφνικά, μετά από 15 χρόνια, αποφάσισα να αφήσω τα media, να μπω στον χώρο του PR και να έχω για πρώτη φορά ένα μεγάλο μισθό. Αυτό όμως με απομάκρυνε από όσα αγαπούσα.

Το θέατρο, το γράψιμο και τα ταξίδια έμεινα πίσω. Έτσι, τον Νοέμβριο του 2019 γεννήθηκε εντελώς τυχαία ο TheCypriotTraveler. Παραιτήθηκα από την δουλειά και αποφάσισα πως ήταν η στιγμή για την επόμενη κίνηση. Στάθηκα στα πόδια μου, ταξίδεψα σε όλη την Κύπρο, δημιούργησα ένα λογαριασμό στον Instagram που ούτε κατάλαβα πως ξεπέρασε σε μικρό χρονικό διάστημα τους 15 χιλιάδες ακόλουθους.

Ο TheCypriotTraveler ήταν για μένα το αντίδοτο στην πανδημία, η επόμενη κίνηση που με έκανε να συνειδητοποιήσω πως στη ζωή μου θέλω να κάνω αυτό που λέει η καρδιά μου. Πρόσφατα, μάλιστα, κατάφερα να κερδίσω αυτό που ονειρευόμουν από μικρό παιδί: Να βρίσκομαι στον χώρο του θεάτρου και τα κατάφερα, όχι σαν ηθοποιός αλλά σε ένα πόστο δημιουργικό που αποτελεί για μένα σήμερα την δικιά μου από καρδιάς #ΕπόμενηΚίνηση




44,284 views
bottom of page